Вашата оценка

Екскурзия с автобус до Германия - Баварски замъци и долината на река Рейн

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ
03.07.2024
има места
1560.00 лв. Резервирай


 
Програма
1 ден София - Загреб
Отпътуване в 07.00 ч. от София от пл. "Ал. Невски". Транзитно пътуване през Сърбия. Пристигане в хърватската столица Загреб. Вечерна разходка из Стария град. Настаняване в хотел. Нощувка.
2 ден Загреб – Мюнхен
Закуска. Отпътуване рано сутринта за Мюнхен - столицата и сърцето на провинция Бавария. Пристигане в късния следобед. Пешеходен тур из старата част на града – Площад Мариенплац, колоната на Дева Мария, сградата на старото и новото Кметство с часовника с танцуващите фигурки, църквата Свети Петър, църквата Фрауенкирхе, разходка по търговската улица Театинерщрасе. Настаняване в хотел. Нощувка.
3 ден Нюрнберг - Бамберг – Франкфурт
Закуска. Отпътуване за Нюрнберг – столицата на Франкония, един от най – красивите средновековни градове на Германия. Туристическа програма, включваща разходка по Кьонигщрасе, която отвежда до живописната стара част и главните площади на града, един от които е Хауптмаркт, известен с красивия готически фонтан и като мястото на най – прославения коледен базар в Германия. Свободно време. Продължаване за Бамберг – едно от бижутата на Франкония (UNESCO). Разглеждане на Катедралата Св. Петър и Св. Георги, Кметството. Пристигане във Франкфурт – петият по големина град и финансовото сърце на Германия. Настаняване в хотел в района. Нощувка.
4 ден Франкфурт – Кобленц - Бон
Закуска. Туристическа програма във Франкфурт, включваща посещение на Стария град с Катедралата и къщата на Гьоте. Отпътуване за Бон с попътна спирка в Кобленц. Най – панорамната гледка към Стария град е точката, където двете реки - Рейн и Мозел се сливат, известна като “ъгъла на Германия”, до която се издига и величествената статуя на Вилхем I. Пристигане в Бон. Настаняване в хотел. Нощувка.
5 ден Кьолн – Долината на река Рейн – Хайделберг
Закуска. Отпътуване за Кьолн - най–големия град в района на Рейн и разглеждане на известната Кьолнска Катедрала (UNESCO). По желание посещение на музея Лудвиг с една от най–големите колекции в света на Пикасо. Продължаване за живописната долина на река Рейн, простираща се от Кобленц до Майнц. Следва една прекрасна екскурзия с кораб по поречието на р.Рейн (продълж. ~2.45 ч.) с незабравими гледки към стръмни хълмове, покрити с лозя, прорязани от виещата се река, малки градчета, чиито имена са синоними на най–добрите немски вина. Тук ще откриете драматичната Лорелай, легендарната скала, от която сирена примамвала мъжете към тяхната гибел. Продължаване за Хайделберг. Настаняване в хотел в района на Хайделберг/Манхайм. Нощувка.
6 ден Хайделберг – Боденското езеро – остров Майнау
Закуска. Начало на туристическата обиколка на Хайделберг, известен с най – стария университет в Германия, която започва от Марктплац пред сградата на Кметството. Разглеждане на града, спасил се от въздушните атаки по време на Втората световна война и запазил непокътнати сгради от Средновековието и ранния Ренесанс. Посещение на замъка Хайделберг - една от най – красивите готическо – ренесансови сгради в Германия. Отпътуване за Боденското езеро. Пристигане в красивото селище Меерсбург, разположено на самото езеро Констанц (или Боденско езеро) с терасовидно разположени улици и средновековна атмосфера, а оттам с ферибот се отпътува за селището Констанц. Разглеждане на неговата готическа катедрала. Продължаване с автобус за Майнау. Неслучайно Майнау, със своите прекрасни градини и колекция от пеперуди, е известен като “Островът на цветята”. Настаняване в хотел в района. Нощувка.
7 ден Баварските замъци – Тирол
Закуска. Отпътуване за най–известните замъци на Бавария. Посещение на Замъка Нойшванщайн - едно изключително стойностно, фантастично и романтично сътворение в неоготически стил, построено през 1886 г. e по нареждане на Лудвиг II Баварски, една негова вманиачена идея за творчество в двойни екземпляри, превърнала интериора на повечето зали в копия на сцени от опери на Вагнер. След това следват Замъците Хоеншвангау (разглеждане отвън) и Линдерхоф, фантастична сграда в стил барок – рококо, построена през 1870–74 г. от романтичния баварски владетел Лудвиг II. Интериорът е призрачен, но по – интересни са преди всичко градините, украсени със статуи, малки параклиси, фонтани, водни каскади. Продължаване за провинция Тирол в Австрия. Настаняване в хотел. Нощувка.
8 ден Блед
Закуска. Отпътуване за най-известния в Словения курорт Блед – перлата на Алпийския регион заедно с изумрудено зеленото езеро. Разглеждане на средновековния замък Блед /XI в./, разположен на скала, надвесила се над езерото. Продължаване и настаняване в хотел в Словения. Нощувка.
9 ден София
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София около полунощ.Цената включва:
  • транспорт с автобус
  • 8 нощувки със закуски, от които: 1 – в Загреб в хотел 4****, 1 – в Мюнхен в хотел 4****, 1 – във Франкфурт в хотел 4****, 1- в Бон в хотел 3***, 1 – в района на Хайделберг в хотел 4****, 1 – в района на Боденско езеро в хотел 3***, 1 – в провинция Тирол в хотел 4****, 1 – в Любляна/околности в хотел 3***
  • такса за ферибот Меерсбург – Констанц
  • водач-екскурзовод
  • туристическа програма в Загреб, Мюнхен, Нюрнберг, Бамберг, Франкфурт, Кобленц, Хайделберг, Констанц, остров Майнау
  • посещение на замъците Нойшванщайн, Линдерхоф и Блед
  • медицинска застраховка с покритие 10 000 EUR
Цената не включва:
  • входните такси за посещаваните обекти по туристическата програма
  • корабчето по р. Рейн.
Други:
Намаление за: дете до 11.99 год. с двама възрастни на допълнително легло – 130 лв.
3-възрастен на допълнително легло – 60 лв.
Доплащане за: медицинска застраховка за лица от 70 г. до 75 г. – 20 лв.
единична стая – 435 лв.
градска такса в хотелите – ~1.7-2.00 EUR на турист на ден /заплаща се директно на рецепцията на хотела/
Пакет с входни такси, свързани с посещенията на обекти по програмата (заявяват се предварително при сключването на договора и се заплащат с основния пакет): разходка с корабче по р. Рейн (2.45 мин.), входна такса за Замъка Нойшванщайн с включена такса резервация и аудиогид на различни езици, включително и руски, но не и на български език, входна такса за замъка Линдерхоф с включена такса резервация и аудио информация на български език – 125 лв.
повишение на
Информация за музейни такси /ще бъдат актуализирани преди отпътуване/: Кьолн - Кьолнската Катедрала – изкачване на кулата – 6 EUR, комбиниран билет за кулата и съкровищницата – 9.00 EUR; Нюрнберг - Къщата на Албрехт Дюрер - 6.00 EUR, за групи от 15 тур. – 5.00 EUR; Бамберг - Катедралата Св. Петър и Св. Георги – възрастен – 5.00 EUR; Франкфурт - Къщата на Гьоте – 10.00 EUR, за деца 7-18 г. – 3 EUR , студенти – 6.00 EUR, за групи от мин. 11 тур. – 7.00 EUR, за групи от мин. 20 тур. – 6.00 EUR, изкачване с асансьор на небостъргача Майн Тауър – 9.00 ЕUR, за групи от 30 туристи – 6.00 ЕUR; Кобленц – Altstadtexpress Koblenz – възрастен – 8 EUR, деца до 13 г. – 3 EUR; Хайделберг - Замъкът Хайделберг – за възрастни 9.00 EUR, доплащане за аудиогид – 6.00 EUR; остров Майнау - вход за възр. – 25.50 ЕUR, за деца до 12 г. – безпл., студенти – 16.00 ЕUR, за групи от мин. 10 тур. – 21.00 ЕUR; Замък Нойшванщайн - възможност за изкачване до замъка: пеша (~40-45 мин.), с файтон - 7.00 EUR в посока замъка, тръгването е от хотел Мюлер, крайната спирка е на 10 мин. пеша ИЛИ с автобусче – изкачване – 2.50 EUR, крайната спирка е на 5 мин. пеша до замъка. Слизане от замъка: пеша (~25 мин.), с файтон – 3.50 EUR, с автобусче връщане - 1.50 EUR, комбиниран билет отиване + връщане – 3.00 EUR; Блед - Замъкът Блед – за възрастни – 15.00 EUR, за деца до 14 г. – 6.00 EUR, за студенти – 9.50 EUR, за групи от 10 туристи – 12.00 EUR, за деца до 14 г. – 5.00 EUR, за студенти – 8.50 EUR.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туристи.
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.
Необходими документи: лична карта; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.
Начин на плащане: депозит – 600 лв., доплащане – до 31 дни преди отпътуване.
Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е около 5.0% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
Използвани транспортни средства по програмата: автобус, ферибот


Оферта № Е12471


Може да разгледате и други предложения за Германия
АВСТРИЯ - Лято в сърцето на величествените Тиролски 
Алпи
АВСТРИЯ - Лято в сърцето на величествените Тиролски Алпи
Маршрут: София – Постойна/Кран - Сирмионе - Бардолино - Зеефелд – Инсбрук – Ватенс – Гармиш Партенкирхен - Болцано – Мерано – Кортина д’Ампецо - София
Дати:
Вид транспорт: Автобусни Автобусни
Цена от 1270.00 лв.
ГЕРМАНИЯ – Долината  на река Рейн – Комбинирано пътуване 
със самолет и автобус
ГЕРМАНИЯ – Долината на река Рейн – Комбинирано пътуване със самолет и автобус
Маршрут: София – Франкфурт – Кобленц - Бон - Кьолн - Долината на река Рейн – Хайделберг – Боденско езеро – остров Майнау - Баварските замъци – Тирол - Блед - София
Дати:
Вид транспорт: Самолетни Самолетни
Цена от 1680.00 лв.
ГЕРМАНИЯ - Бавария и нейните замъци
ГЕРМАНИЯ - Бавария и нейните замъци
Маршрут: София – Кран – Баварските Алпи – Тиролски Алпи – Баварските замъци Линдерхоф – Нойшванщайн – Боденското езеро – остров Майнау - Мюнхен – езерото Химзее – Кран – София
Дати:
Вид транспорт: Автобусни Автобусни
Цена от 1050.00 лв.
ГЕРМАНИЯ и АВСТРИЯ – Баварски замъци и величествен Тирол
ГЕРМАНИЯ и АВСТРИЯ – Баварски замъци и величествен Тирол
Маршрут: Пазарджик - София – Любляна – езерото Химзее – Мюнхен – Боденското езеро – остров Майнау – Баварските Алпи – Баварските замъци Нойшванщайн и Линдерхоф – Тиролски Алпи – Инсбрук – Ватенс – Загреб – София - Пазарджик
Дати:
Вид транспорт: Автобусни Автобусни
Цена от 985.00 лв.
ГEРМАНИЯ и ЧЕХИЯ - най – доброто от Саксония и Южна 
Бохемия
ГEРМАНИЯ и ЧЕХИЯ - най – доброто от Саксония и Южна Бохемия
Маршрут: София – Берлин – Дрезден – Лайпциг - Прага - Чешки Будейовице – Чешки Крумлов – Хлубока – Загреб – София
Дати:
Вид транспорт: Самолетни Самолетни
Цена от 1590.00 лв.
Лятна ваканция в Шварцвалд - ГЕРМАНИЯ
Лятна ваканция в Шварцвалд - ГЕРМАНИЯ
Маршрут: София – Любляна – Щутгарт - Офенбург – Шварцвалд – Хоенцолерн – Тюбинген – Фрайбург – Колмар – Баден-Баден – Страсбург – Клагенфурт - София
Дати:
Вид транспорт: Автобусни Автобусни
Цена от 1340.00 лв.

ЕТИКЕТИ:
екскурзии франкфурт с автобус, екскурзии до тирол с автобус 2024, автобусна екскурзия до остров майнау, екскурзии до боденско езеро с автобус 2024, автобусна екскурзия до баварски замъци, екскурзии с автобус 2024, екскурзии до хайделберг с автобус, екскурзии до кьолн 2024, екскурзия с автобус до долината на рейн 2024, екскурзии кобленц, екскурзии бамберг с автобус, автобусна екскурзия до мюнхен, екскурзии до германия с автобус 2024, екскурзии германия, екскурзии до германия, екскурзии германия с автобус, екскурзии до германия с автобус, автобусни екскурзии 2024, автобусна екскурзия до германия 2024, екскурзия с автобус до германия 2024, екскурзии германия 2024, екскурзии мюнхен, екскурзии до германия 2024, екскурзии германия с автобус 2024, екскурзия с автобус до мюнхен, екскурзии до мюнхен, екскурзии мюнхен с автобус, екскурзии до мюнхен с автобус, автобусна екскурзия до мюнхен 2024, екскурзия с автобус до мюнхен 2024, екскурзии мюнхен 2024, екскурзия с автобус до баварски замъци, екскурзии до мюнхен 2024, екскурзии мюнхен с автобус 2024, автобусна екскурзия до нюрнберг, екскурзия с автобус до нюрнберг, екскурзии нюрнберг, автобусна екскурзия до бамберг, екскурзии до нюрнберг, екскурзии нюрнберг с автобус, екскурзии до нюрнберг с автобус, екскурзия с автобус до германия, автобусна екскурзия до нюрнберг 2024, екскурзия с автобус до нюрнберг 2024, екскурзии нюрнберг 2024, екскурзии до нюрнберг 2024, екскурзии нюрнберг с автобус 2024, екскурзия с автобус до бамберг, екскурзии до нюрнберг с автобус 2024, екскурзии бамберг, екскурзии до бамберг, екскурзия с автобус до кобленц, екскурзии до бамберг с автобус, автобусна екскурзия до бамберг 2024, екскурзия с автобус до бамберг 2024, екскурзии бамберг 2024, екскурзии до бамберг 2024, автобусна екскурзия до франкфурт, екскурзия с автобус до хайделберг 2024, екскурзия с автобус до франкфурт, екскурзии франкфурт, екскурзии бамберг с автобус 2024, екскурзии до франкфурт, екскурзии до франкфурт с автобус, автобусна екскурзия до франкфурт 2024, екскурзии франкфурт 2024, екскурзии до франкфурт 2024, екскурзии франкфурт с автобус 2024, екскурзии до франкфурт с автобус 2024, автобусна екскурзия до кобленц, екскурзии до кобленц, автобусна екскурзия до боденско езеро, екскурзии кобленц с автобус, екскурзии до кобленц с автобус, автобусна екскурзия до кобленц 2024, екскурзии до бамберг с автобус 2024, екскурзия с автобус до кобленц 2024, екскурзии кобленц 2024, екскурзия с автобус до франкфурт 2024, екскурзии до кобленц 2024, екскурзии до кьолн, екскурзии до кобленц с автобус 2024, автобусна екскурзия до долината на рейн, екскурзия с автобус до долината на рейн, автобусна екскурзия до кьолн 2024, екскурзии долината на рейн, екскурзии до мюнхен с автобус 2024, екскурзии до долината на рейн, екскурзии долината на рейн с автобус, екскурзии до долината на рейн с автобус, автобусна екскурзия до долината на рейн 2024, екскурзии кьолн с автобус, екскурзии долината на рейн 2024, екскурзии до долината на рейн с автобус 2024, автобусна екскурзия до кьолн, екскурзии хайделберг, екскурзия с автобус до кьолн, екскурзии кьолн, екскурзии до кьолн с автобус, екскурзия с автобус до кьолн 2024, екскурзии кьолн 2024, екскурзии кобленц с автобус 2024, екскурзии кьолн с автобус 2024, екскурзии долината на рейн с автобус 2024, екскурзии до кьолн с автобус 2024, екскурзии до баварски замъци с автобус, автобусна екскурзия до хайделберг, екскурзия с автобус до тирол 2024, екскурзии до хайделберг, екскурзии хайделберг с автобус, автобусна екскурзия до хайделберг 2024, екскурзия с автобус до боденско езеро 2024, екскурзии хайделберг 2024, екскурзии до хайделберг 2024, екскурзии хайделберг с автобус 2024, екскурзии баварски замъци, екскурзии до баварски замъци, екскурзия с автобус до хайделберг, екскурзии баварски замъци с автобус, автобусна екскурзия до баварски замъци 2024, екскурзия с автобус до баварски замъци 2024, екскурзии баварски замъци 2024, екскурзии до баварски замъци 2024, екскурзии баварски замъци с автобус 2024, екскурзии до баварски замъц с автобус 2024, екскурзия с автобус до боденско езеро, екскурзии до хайделберг с автобус 2024, екскурзии боденско езеро, екскурзии до боденско езеро, екскурзии боденско езеро с автобус, екскурзии до боденско езеро с автобус, автобусна екскурзия до боденско езеро 2024, екскурзии боденско езеро 2024, екскурзии до боденско езеро 2024, екскурзия с автобус до тирол, екскурзия с автобус до остров майнау, екскурзии остров майнау, екскурзии до остров майнау, екскурзии остров майнау с автобус, екскурзии до остров майнау с автобус, автобусна екскурзия до остров майнау2024, екскурзии боденско езеро с автобус 2024, екскурзия с автобус до остров майнау 2024, екскурзии остров майнау 2024, екскурзии до остров майнау 2024, екскурзии до тирол, екскурзии остров майнау с автобус 2024, автобусна екскурзия до тирол, екскурзии тирол, екскурзии до остров майнау с автобус 2024, екскурзии тирол с автобус, екскурзии до кьолн с тирол, автобусна екскурзия до тирол 2024, екскурзии до долината на рейн 2024, екскурзии тирол 2024, екскурзии до тирол 2024, автобусна екскурзия до германия, екскурзии тирол с автобус 2024
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах