Вашата оценка

Почивка на Балеарските острови – ПАЛМА ДЕ МАЙОРКА

Прикачен файл: 1170Palma de Maiorka pochivka 55.docx

Изберете хотели за резервация по програмата

Почивка в TROPICO PLAYA HOTEL 3***

TROPICO PLAYA HOTEL 3***

Палма де Майорка
Испания


Майорка е най – големият испански остров от архипелага на Балеарските острови в Средиземно море.  

Кристално чисто море, невероятни плажове, заливи и скалисти брегове, резервати, цъфтящи градини, палмови алеи и борови гори, правят този курорт истински рай. И не случайно Палма де Майорка се посещава от кралското семейство всяка година през август. То отсяда в двореца Маривент в околностите  на столицата, традиция, съществуваща от 70 години, която и новоизбраното кралско семейство Филип VI и Летиция възнамеряват да запазят. 

Освен на кралското семейство, Палма де Майорка е любимо място на много известни личности, притежаващи вили на това прекрасно място, сред които са шампионът във Формула 1 Михаел Шумахер, известният тенисист Борис Бекер, топ моделът Клаудия Шифър, актьорът Майкъл Дъглас и куп други спортни и холивудски звезди.

Световна слава островът добива от перлената фабрика Majorica, известна с метода за обработка на перлите и тяхната великолепна художествена изработка. Именно благодарение на перлите Majorica, островът се е превърнал в толкова популярна туристическа дестинация и всеки посетил този живописен остров, остава влюбен за цял живот. Почивката на Майорка е изключително приятно преживяване, дължащо се на отличното обслужване и популярните туристически зони: Кала-д'Ор, Аренал, Плая де Моро, Плая Алкудия, Кала Виняс, Плая де Палма, Магалуф, Санта Понса и много други.

 



Описание на почивката
1 ден София - Палма де Майорка
Среща в 16:00 ч. на аерогара София (Терминал 2) с представител на Агенцията. Вашият директен полет за Палма де Майорка е FB 467 и излита в 18:00 ч. Кацане на летището в Палма в 20:00 ч. Посрещане от представител на обслужващата местна агентска фирма.Трансфер с автобус до хотел и настаняване. Вечеря. Нощувка.
2 ден Палма де Майорка
Закуска. Свободно време. Екскурзия до столицата Палма (полудневна) – включена в цената. Обяд и вечеря. Нощувка.
3 ден Палма де Майорка
Закуска. Свободно време. Екскурзия до Серра де Трамунтана – Инка – манастирът Люк – селището Форналуч – Сойер – пътуване с реликвата на Сойер, старинния дървен влак през планината (целодневна) – 60 € Обяд и вечеря. Нощувка.
4 ден Палма де Майорка
Закуска. Свободно време. Обяд и вечеря. Нощувка.
5 ден Палма де Майорка
Закуска. Свободно време. Екскурзия до фабрика за перли и пещерите Драк (полудневна) – 45 € Обяд и вечеря. Нощувка.
6 ден Палма де Майорка
Закуска. Свободно време. Екскурзия до Алкудия, Нос Форментор и Пойенса (целодневна) – 40 € Обяд и вечеря. Нощувка.
7 ден Палма де Майорка
Закуска. Свободно време. Обяд и вечеря. Нощувка.
8 ден Палма де Майорка - София
Закуска. Свободно време. Обяд. Екскурзия до Валдемоса (полудневна) – 40 € Tрансфер до летището в Палма за обратен полет до София в 21:10 ч. Пристигане на летище София (Терминал 2) в 00:50 ч.



Цената включва:
  • самолетен билет за директен полет София–Палма–София с Bulgaria Air, летищни такси, 23 кг. чекиран багаж и 10 кг. ръчен багаж на човек, 7 нощувки на база All inclusive в Tropico Playa Hotel 3* или подобен на о. Майорка, трансфери – летище - хотел - летище, полудневна екскурзия до столицата Палма с местен екскурзовод на бълг. език, медицинска застраховка с покритие 5 000 € на човек на ЗК „Уника”, туристическо обслужване на български език от местен представител по време на престоя
Цената не включва:
  • туристическа такса – 2,2-2,5 € на човек на ден за хотел 4* – заплаща се лично, на място, доплащане за мед. застраховка – за възрастни над 65 г. - 7 лв, над 70 г. -14 лв; допълнителни екскурзии – заплащат се от България, застраховка "Отмяна на пътуване", лични разходи
Други:
Допълнителни екскурзии със записване и заплащане от България: Фабрика за перли и пещерите Драк (полудневна екскурзия) – 45 €
Серра де Трамунтана – Инка – манастирът Люк – селището Форналуч – Сойер – пътуване с реликвата на Сойер, старинния дървен влак през планината (целодневна екскурзия) – 60 €
Алкудия, Нос Форментор и Пойенса (целодневна екскурзия) – 40 €
Екскурзия до Валдемоса (полудневна екскурзия) – 40 €
На Балеарските острови е в сила закон, който забранява предоставянето на „сухи пакети” за обяд на туристи пътуващи на допълнителни екскурзии и заплатили съответната база на изхранване.
Описание на TROPICO PLAYA HOTEL 3*: http://www.granisla.com/en/hotel-tropico-playa/:
Разположение - Tropico Playa е уютен хотелски комплекс, разположен в тиха зона на Палма Нова, на крайбрежната улица, на самия плаж! Освен на главния плаж на Палма Нова, хотелът е съвсем близо и до 2 други известни плажа - Сон Матиас и Мегалуф, като всички те са известни с финия си бял пясък. Хотелът се намира на 15 мин. пеша от зоната с нощни клубове на курортното градче, на 15 мин. път с кола от столицата Палма. В близост се намират и голф игрището на Santa Ponsa, Аквариумът на Палма, Western Water Park, Katmandu Park и други интересни обекти за посещение.
В стаите - климатик, балкон, сателитна телевизия, самостоятелна баня със сешоар. Благодарение на локацията, стаите на хотела предлагат разкошна гледка към плажа и морето.
В хотела - в ресторанта на хотела можете да се насладите на show cooking, както и на разнообразие от ястия от средиземноморската и интернационална кухня. На разположение на гостите са 24 часова рецепция, асансьор, 2 открити басейни, бар край басейна, лоби бар, вечерна развлекателна програма, TV зала, зона за игри,тенис на маса, мини голф ( с/у доплащане) безплатна Wi-Fi връзка в общите хотелски помещения и др.
Описание на All Inclusive: Закуска, обяд и вечеря на богата блок маса с ястия от интернационалната и средиземноморската кухня в ресторанта на хотела.
Закуска: 8.30 – 10.30
Обяд: 12.30 – 14.30
Вечеря: 18.30 – 21.00
Pool Bar /бар на басейна/: Разнообразие от безалкохолни и алкохолни напитки, коктейли, закуски по програмата All inclusive.
Lounge Bar /бар във фоаето на хотела/: Възползвайте се от разнообразието от напитки, специалитет на заведението, с богат асортимент от коктейли по програмата All inclusive.
Необходими документи: Лична карта или международен паспорт.
За деца под 18 г., пътуващи само с един родител или с придружител, задължително се изисква нотариално заверена декларация за съгласие от родителите (оригинал + 1 фотокопие).
Няма визови, санитарни или други специфични изисквания за страната.
Полетно разписание: София, Терминал 2 - Палма де Майорка 18:00 - 20:00
Палма де Майорка - Софияq Терминал 2 21:10 - 00:50 +1
Валутни курсове: 1.995583 лв. = 1 EUR


Оферта № П1170


Може да разгледате и други предложения за Испания
ПОЧИВКА В ИСПАНИЯ 2024 НА ПОРТОКАЛОВИЯ БРЯГ /КОСТА АЗААР Включени две посещения на Барселона и на града-крепост Пенискола и възможност за посещение на ВАЛЕНСИЯ И ТАРАГОНА.
ПОЧИВКА В ИСПАНИЯ 2024 НА ПОРТОКАЛОВИЯ БРЯГ /КОСТА АЗААР Включени две посещения на Барселона и на града-крепост Пенискола и възможност за посещение на ВАЛЕНСИЯ И ТАРАГОНА.
Маршрут: София - Барселона - Пенискола - Валенсия - пешерата Сан Хосе - Кастейон де ла Плана - Тарагона - делтата на река Ебро - Морея - Пенискола - Барселона - София
Дати: 08-06-2024, 15-06-2024, 22-06-2024, 03-09-2024, 10-09-2024, 17-09-2024
Вид транспорт: Самолетни Самолетни
Цена от 1620.00 лв.

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах