Вашата оценка

НОВА ГОДИНА В БУКУРЕЩ В ХОТЕЛ JW MARRIOTT 5*****, индивидуална оферта със собствен транспорт!

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии Румъния





Какво можете да посетите в румънската столица?
Не пропускайте разходка по площад Съединение – централния площад на румънската столица, покрай Манук хан, най –старият хотел в Букурещ, сградата на Букурещкия Университет, Националния Театър, площад Виктория със сградата на Министерския съвет и площад Румъния. Интерес представляват Патриархалната катедрала и дворец, които са духовният център на града.


 

Програма
1 ден

Настаняване за 3 нощувки в хотел  JW Marriott Bucharest Grand Hotel 5***** в Букурещ

https://www.marriott.com/hotels/travel/buhro-jw-marriott-bucharest-grand-hotel/

Местоположение: хотелът е единственият петзвезден хотел в областта и е в непосредствена близост до величествената сграда на Парламента и впечатляващата Катедрала. Престижно място за бизнес срещи и отправна точка за опознаване на румънската столица. Хотелът е само на 30 минути път с кола от международното летище Анри Коанда и на пешеходно разстояние от Стария град, впечатлителен със своята еклектична архитектура и оживена атмосфера.
Безплатни услуги на хотела: Безплатен Wi-Fi за всички обществени зони и във всички стаи на хотела. На разположение на гостите на хотела: пет асансьора, езплатни сейфове в стаята, отделна вана и душ в 80% от стаите, ароматерапевтични продукти с марка JW Marriott, тоалетни принадлежности, 24-часова рецепция, Бизнес център и лоби бар достъпни 24 часа, пералня, 24-часов рум сервиз, транспортни услуги - лимузина и шофьорски услуги при поискван, над 500 паркоместа, Казино, Козметичен салон, бутици на много международни известни марки като Valentino, Rolex, Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, големи офис помещения.
Обзавеждане на стаите Добре дошли в Quiet Luxury в Букурещ. Нашият 5-звезден хотел в Букурещ Ви посреща с най-просторните помещения за настаняване в града със съответните удобства за всеки посетител. Изящни и елегантни, нашите стаи и апартаменти са с размери от 35 кв.м до 150 кв.м. В тон с харизмата на града, помещенията са балансирани към разнообразния начин на живот в Румъния, 402-те стаи и 23 апартамента предлагат интуитивен дизайн и функционалност, заедно с най-големите характерни отпечатъци в Букурещ. Обзаведени са с неутрална цветова палитра и сини акценти. Изработени в типичния за Румъния елементи допълват декора на хотела, като керамични чинии с традиционни румънски мотиви и впечатляващи огледала.
GRAND BALLROOM: елегантно пространство с площ от 633 кв.м, Голямата бална зала предлага прекрасна възможност за  множество събития, благодарение на четирите си различни секции, разделени със стени, с височина от почти 4 м, много естествена светлина през деня и топла светлина с кристални полилеи през вечер, Голямата бална зала е идеалното място за домакин на вашите фирмени и семейни събития.
CONSTANȚA BALLROOM: С площ от 350 кв.м и над 6,5 м височина, е очарователно място с много естествена светлина, внушителен полилей и интериор с дискретно елегантни декорации.
Градината на хотела: Отворена от април до септември, лятната тераса е мястото, където можете да прекарате спокойните си вечери на открито.
Сватбено тържество: Отпразнувайте вашата перфектна любов в една наистина вълшебна атмосфера. Мраморни стълби, две вълшебни бални зали, изискан дизайн и страхотен екип, готов да се справи с всеки детайл от вашето парти - това е рецептата на JW Marriott за вдъхновяващи сватбени тържества.
World Class Health Academy - място, където можете да отидете да се отпуснете или да се заредите с енергия, където ще намерите разнообразие от фитнес и СПА услуги. Отпуснете се, като отидете да поплувате в закрития басейн или се насладите на джакузито, или да започнете бодри деня си, след като сте посетили фитнес залата.  


Цената включва:
  • 3 нощувки със закуска в хотел JW MARRIOTT 5*****, настаняване в делукс стая, данъци и такси, медицинска застраховка с покритие 10 000 EUR и Ковид покритие.
Цената не включва:
  • лични разходи, PCR тест в зависимост от актуалните изисквания към момента на пътуване.
Други:
Настаняване: Хотел JW Marriott Bucharest Grand Hotel 5***** в Букурещ
https://www.marriott.com/hotels/travel/buhro-jw-marriott-bucharest-grand-hotel/
Доплащане за: Новогодишна вечеря – от 140-195 EUR в зависимост от ресторантите и според наличността, включва новогодишно меню на бюфет, неограничено количество напитки, жива музика, декорация /доплащането не е задължително/.
Намаление за: деца до 11.99 г. с 2-ма зъзрастни в стая – 120 лв.
Мин. бр. туристи за осъществяване на екскурзията: не се изисква
Срок за уведомление при недостигнат мин.бр. туристи: не се изисква
Необходими документи: лична карта, няма визови, санитарни и медицински изисквания.
Начин на плащане: депозит – 50% от пакетната цена, доплащане – до 20 дни преди отпътуване.
Застраховка „Отмяна от пътуване“ /препоръчителна/: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.


Оферта № Е11838



„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах