Вашата оценка

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии Гърция




ВАЖНО!!!! Уведомяваме ви, че Мондел Травел поема необходимия за влизане в република Гърция  тест за Covid-19 на всеки турист записан по програмата ни

ГЪРЦИЯ - почивка на Йонийското крайбрежие за дати
23.08.2020, 30.08.2020 и 06.09.2020 г.


Предимства на програмата:
  • Гарантирани места с потвърждение веднага!
  • Удобно пътуване по основна магистрала Е 90.
  • Настаняване в хотел на брега на морето с широка плажна ивица!
  • Круиз „Островно приключение – 7 Йонийски острова” - Лефкада, Итака, Скорпио, Кефалоня… с включен обяд на кораба
  • Възможност за пътуване със собствен транспорт и увеличаване броя на нощувките при наличност.
Програма
1 ден София – Йонийско крайбрежие
Сутринта в 06:00 часа отпътуване от София по маршрут: София – Солун – Верия – Козани – Йоанина – Превеза. Пристигане в хотела късния следобяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
2 ден Йонийско крайбрежие – Превеза
Закуска. Свободен ден за плаж. Полудневна разходка до Превеза /включена в цената/. Връщане в хотела. Вечеря и нощувка.
3 ден остров Лефкада – Нидри – круиз 7 Йонийски острова
Закуска. Свободен ден за плаж. По желание с доп. заплащане: целодневен круиз от пристанището Нидри на луксозен круизен кораб с включен обяд на кораба. В този круиз има не само романтика, но и тръпка от усещането да пътуваш и откриваш непознати места, дивни кътчета и хора. В 09:30 ч. отплаване от пристанище Нидри, а пред вас вече е дивна гледка на малък архипелаг от острови. Потапяте се в увлекателен разказ за археолога Вилхем Дорпфелд зарадвал за кратко жителите на острова с предположението, че Лефкада е търсеният остров на Одисей – Итака. Носите се по вълните и достигате до нос Дукато или още бялата скала, не само дала името на острова ( lefko – бяло от гр.), но и мистична с многото легенди за Зевс, Аполон и поетесата Сафо, които ще чуете по време на круиза. Емоциите градират, а внушителната Бяла скала неусетно кога, отстъпва място на прелестната гледка на световно известният плаж „Порто Кацики“, където лазурно сините води на морето галят ослепително бял пясък! Корабът напуска о. Лефкада за да акостира на о. Итака - островът на Одисей за разходка. Следва пътуване до о. Кефалония за разходка във Фискардо. След обяд, корабът обръща курса назад към Нидри, плавайки в близост до бреговете на остров Меганиси с пещерата на Папа Николио. Ще се запознаете с приказната история на о. Скорпио – частният някога остров на корабния магнат Аристотелис Онасис, а днес притежание на руския магнат Риболовлев. Вечерта около 19:00 часа завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
4 ден Йонийско крайбрежие - Превеза
Закуска. Свободен ден за плаж. По желание и срещу доп. заплащане трансфер до гр. Превеза с продължителност три часа. Връщане в хотела. Вечеря и нощувка.
5 ден Изворите на река Ахеронас – Некромандио – Парга
Закуска. Свободен ден за плаж. По желание и срещу доп. заплащане екскурзия до Парга и Некромантио. В този ден ви предлагаме едно пътуване до живописната Парга и Некромантио. Отпътуване към останките от светилището Некромантио. Легендата разказва, че от тук душите на мъртвите са се отправяли към царството на Хадес. Продължаваме към Парга – едно от най-колоритните градчета по Йонийското крайбрежие. Ще ви плени изумрудения залив, живописните разноцветни къщи, накацали анфитеатрално по склона към морето, малките магазинчета отрупани с ръчно изработени стоки, таверните с прясна морска храна и старата венецианска крепост извисила се в края на залива. Свободно време. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
6 ден Йонийско крайбрежие. - о. Лефкада
Закуска. Свободен ден за плаж. По желание и срещу доп. заплащане – целодневна екскурзия до о. Лефкада: Посещение на манастира „Св. Богородица Фенеромени“ - най-важният религиозен център на Острова, от където ще се насладите на невероятната панорамна гледка към столицата Лефкада. Възможност да се потопите в романтичната атмосфера на курортното градче Агиос Никита или свободно време за плаж на живописното Западното крайбрежие. Посещение на световно известния плаж Катизма. Отпътуване за столицата Лефкада. Свободно време. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
7 ден Йонийско крайбрежие
Закуска. Свободен ден за плаж. Вечеря и нощувка.
8 ден Превеза – Янина – Солун – София
Закуска. Освобождаване на хотела и отпътуване за България. Попътна разходка в Янина – столицата на област Епир, разположен на живописното езеро Памвотис. /около два часа/. Пристигане в София късно вечерта.


Оферта № Е11652


Може да разгледате и други предложения за Гърция
ГЪРЦИЯ - Великден на Йонийското крайбрежие
ГЪРЦИЯ - Великден на Йонийското крайбрежие
Маршрут: София – Парга - остров Лефкада – остров Кефалония – остров Итака – остров Меганиси – остров Скорпиос - Йоанина – София
Дати:
Вид транспорт: Автобусни Автобусни
Цена от 585.00 лв.
Круиз Егейска панорама – Гърция и Турция с Родос
Круиз Егейска панорама – Гърция и Турция с Родос
Маршрут: Атина – Истанбул – Миконос – Родос – Крит – Санторини
Дати:
Вид транспорт: Ферибот Ферибот
Цена от 2830.00 лв.
Почивка на остров ЛЕСБОС
Почивка на остров ЛЕСБОС
Маршрут: София - Айвалък - остров ЛЕСБОС - Чанаккале – София
Дати:
Вид транспорт: Автобусни Автобусни
Цена от 1025.00 лв.
Великден на остров КОРФУ
Великден на остров КОРФУ
Маршрут: София - Кулата - Солун - Верия - Козани - Йоанина - Игуменица – Остров Корфу - София
Дати:
Вид транспорт: Автобусни Автобусни
Цена от 585.00 лв.

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах