Вашата оценка

ПОРТУГАЛИЯ през ИТАЛИЯ - ФРАНЦИЯ - Цяла ИСПАНИЯ с Андалусия!

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии Португалия





Програма
1 ден София – Любляна
Отпътуване от София в 06.30 часа от пл. “Св. Ал. Невски”. Пристигане вечерта в Любляна. Кратка разходка из центъра на словенската столица. Настаняване в хотел. Нощувка.
2 ден Торино
Закуска. Отпътуване за Италия. Пристигане в късния следобед в Торино - столицата на областта Пиемонт, изящен бароков град, чието великолепие често се сравнява с това на Париж. Пешеходна обиколка с разглеждане отвън на следните забележителности: площад Карло – представителното лице на града с църквите Сан Карло и Санта Кристина, площад Кастело, приютил пищния дворец Мадама и музея на древното изкуство, Kралският дворец и Катедралата. Настаняване в хотел в района. Нощувка.
3 ден Авиньон – Монпелие
Закуска. Отпътуване за френската провинция Прованс и Авиньон, известен като „втори Рим”, градът с най-красивия и най-големия архитектурен готически ансамбъл, състоящ се от Папския дворец, Катедралата и моста Свети Бенезе (UNESCO). Продължаване за Монпелие. Настаняване в хотел. Нощувка.
4 ден Монпелие – Каркасон – Коста Брава/ Коста дел Маресме
Закуска. Разходка из Стария град на Монпелие и площада на Комедията, заобиколен от Операта и Еспланадата. Отпътуване за Каркасон (UNESCO), познат като най - цялостно укрепеният средновековен град в Европа, запазил се до днес. Туристическа програма - Базиликата Сен Назер, Нарбонската врата, Къщата на Инквизицията. Продължаване за Испания. Пристигане в едно от курортните селища на Испанската Ривиера /Коста Брава или Коста дел Маресме/, разположени до Барселона. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.
5 ден Валенсия – Бенидорм - Аликанте
Закуска. Отпътуване за Валенсия. Разходка из старата част с Катедралата, Кулата Мигелете, площада на Кметството. Посещение на “Града на бъдещето”. Продължаване за Аликанте с попътна спирка в известния курорт Бенидорм. Пристигане в столицата на Коста Бланка, един от най – популярните туристически региони в Европа. Настаняване в хотел. Нощувка.
6 ден Мурсия - Гранада
Закуска. Отпътуване през Мурсия за Андалусия – родината на фламенкото и борбата с бикове. Пристигане в Гранада. Туристическа програма – дворецът Алхамбра, един от върховете в ислямското изкуство (изисква се предварителна заявка за резервация на час за влизане и плащане с основния пакет), градините на Женералифе (UNESCO). Настаняване в хотел. Нощувка.
7 ден Кордоба - Севиля
Закуска. Отпътуване за Кордоба. Туристическа програма: историческият център (UNESCO), римският мост, кулата Калаора, Еврейският квартал със Синагогата и старата джамия Ла Мескита. Продължаване за Севиля. Настаняване в хотел. Нощувка.
8 ден Севиля - Лисабон
Закуска. Туристическа програма в Севиля: Хиралда и Катедралата (UNESCO), Дворецът Алкасар (UNESCO), кварталът Санта Крус. Отпътуване за Португалия. Настаняване в хотел в Лисабон. Нощувка.
9 ден Лисабон – Синтра – Кабо да Рока – Кашкайш – Ещорил
Закуска. Туристическа програма в Лисабон. Обиколката започва от оживения площад Росио, истинския център на града, следва кулата Белем (UNESCO), Манастирът Жеронимос (UNESCO), Музеят на каляските. Продължаване за най – западната точка на Европа Кабо да Рока. Спирка за разглеждане на Националния Дворец Синтра (UNESCO), в отдавна предпочитаното място от португалските крале и английските благородници. Разходка из красивия морски курорт Кашкайш и минаване през Ещорил. Връщане в Лисабон. По желание и срещу допълнително заплащане посещение на фолклорно заведение (Фадо). Нощувка.
10 ден Фатима – Саламанка
Закуска. Отпътуване за Фатима, едно от най – известните поклоннически места в Европа, свързано с чудотворното появяване на Света Богородица и нейните предсказания за бъдещето на света. Продължаване за Испания. Пристигане вечерта в Саламанка. Настаняване в хотел. Нощувка.
11 ден Саламанка – Толедо - Мадрид
Закуска. Разходка из старата част на Саламанка (UNESCO). Отпътуване за Толедо. Разглеждане на историческия град (UNESCO) с Катедралата, църквата Санто Томе, Синагогата. Продължаване за Мадрид. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка.
12 ден Мадрид
Закуска. Туристическа полудневна програма в Мадрид – площад Испания, площад Ориенте, Катедралата Свети Исидор, Кралският дворец, площад Пуерта дел Сол, площад Майор. Свободно време. По желание посещение на музея Прадо. Нощувка.
13 ден Мадрид – Сарагоса - Коста Брава/ Маресме
Закуска. Отпътуване за Коста Брава/Маресме с кратък престой в Сарагоса – столицата на провинция Арагон с посещение на Катедралата Пилар. Късно настаняване в хотел в едно от курортните селища. Вечеря. Нощувка.
14 ден Барселона – Коста Брава/ Коста дел Маресме
Закуска. Отпътуване за Барселона. Панорамна автобусна обиколка, включваща старото пристанище с паметника на Колумб, Ла Педрера (UNESCO), Ла Саграда Фамилия, парка Гуел (UNESCO), Националния дворец, хълма Монджуик с “Олимпийския пръстен”. Пешеходна разходка по известната улица Лас Рамблас, из Готическия квартал и площад Реал. Свободно време. Връщане в хотела на Коста Брава/Маресме. Вечеря. По желание и срещу допълнително заплащане фламенко шоу. Нощувка.
15 ден Прованс – Арл - Лигурска Ривиера
Закуска. Отпътуване за Франция и областта Прованс. Попътна спирка за снимки на известния и единствен останал невредим вече 2000 г. римски акведукт Пон дьо Гар. Продължаване за Италия през Арл. Наричан още “душата на Прованс”, този град на река Рона привлича като магнит археолози, любители на изкуството и историци. Пристигане на Лигурска Ривиера. Настаняване в хотел. Нощувка.
16 ден Генуа
Закуска. Отпътуване за Генуа. Туристическа програма: площад Ферари - сърцето на града, църквата Сан Матео, Катедралата Сан Лоренцо. Продължаване за Словения. Настаняване вечерта в хотел. Нощувка.
17 ден София
Закуска. Продължаване за България. Пристигане в София след 22.00 ч.

 



Цената включва:
  • транспорт с автобус, 16 нощувки със закуски и 3 вечери, от които, 1 – в Любляна/околности в хотел 3***, 1 – в Торино в хотел 3***, 1 – в Монпелие/околности в хотел 3***, 1 - в Аликанте/околности в хотел 4****, 1 – в Гранада в хотел 3***, 1 – в Севиля в хотел 4****, 2 – в Лисабон в хотел 3***, 1 – в Саламанка в хотел 4****, 2 – Мадрид в хотел 4****, 3 – на Коста Брава/Маресме в хотел 3***/4****, 1 – на Лигурска Ривиера в хотел 3***, 1 – в Словения в хотел 3***, туристическа програма в определените градове и обекти по маршрута, местни екскурзоводи за обиколката на Кордоба, Севиля и Лисабон, водач от агенцията.
Цената не включва:
  • входните такси за посещаваните туристически обекти по програмата.
Други:
Доплащане за: медицинска застраховка на Групама Застраховане ЕАД с покритие 10 000 EUR – 20 лв., над 65 г. – 30 лв., над 70 г. – 40 лв
единична стая – 795 лв.
организирано посещение на Алхамбра - 47.00 ЕUR (включва предварително резервиран час за посещение, входна такса и беседа на придружаващ местен екскурзовод с превод на български език. Разрешеният брой за група е до 20 туристи. При по-голям брой желаещи се налага групата да се раздели на две, като всяка поотделно е с придружаващ екскурзовод). изисква се предварителна заявка за резервация на час за влизане и плащане с основния пакет)
туристическа такса в хотелите по маршрута – 0.49 EUR – 2.80 EUR на турист на ден *заплаща се директно на рецепцията в хотелите.
Намаление за: дете до 18 год. с двама възрастни на допълнително легло – 200 лв.
дете до 18 год. с един възрастен в двойна стая – 130 лв.
3- ти възрастен на допълнително легло –130 лв.
Мин.бр. туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи.
Срок за уведомление при недостигнат мин.бр. туристи: 20 дни преди началната дата.
Необходими документи: лична карта; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.
Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена, доплащане – до 20 дни преди отпътуване.
Използвани транспортни средства по програмата: • автобус
Застраховка „Отмяна на пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.


Оферта № Е11324


Може да разгледате и други предложения за Португалия
ПОРТУГАЛИЯ – обиколен тур в страната на фадото, 
откривателите и там, където има 365 рецепти за 
приготвянето на треска, полята с много вино
ПОРТУГАЛИЯ – обиколен тур в страната на фадото, откривателите и там, където има 365 рецепти за приготвянето на треска, полята с много вино
Маршрут: София - Лисабон - Коимбра - Фигейра да Фос - Авейро - Порто - Брага - Гимарайш - Томар - Лисабон - Кабо да Рока - Синтра - Кашкаиш - Ещорил - Лисабон - Обидос - Назаре - Фатима - Баталя - Лисабон - София
Дати:
Вид транспорт: Самолетни Самолетни
Цена от 2430.00 лв.
ИСПАНИЯ и ПОРТУГАЛИЯ - комбинирана екскурзия със самолет и автобус.
ИСПАНИЯ и ПОРТУГАЛИЯ - комбинирана екскурзия със самолет и автобус.
Маршрут: София – Мадрид – Толедо – Саламанка – Порто – Коимбра – Лисабон - Кабо да Рока – Синтра – Кашкайш – Ещорил - Лисабон – София
Дати:
Вид транспорт: Самолетни Самолетни
Цена от 2190.00 лв.
ПОРТУГАЛИЯ и ИСПАНИЯ с Андалусия
ПОРТУГАЛИЯ и ИСПАНИЯ с Андалусия
Маршрут: София – Барселона - Коста Брава - Барселона - Валенсия – Бенидорм - Аликанте - Гранада - Кордоба - Севиля - Лисабон - Синтра - Кашкайш - Ещорил - Саламанка - Мадрид - София
Дати:
Вид транспорт: Самолетни Самолетни
Цена от 3125.00 лв.

ЕТИКЕТИ:
екскурзия до португалия с автобус 2019, любляна, област пиемонт, църквите сан карло и санта кристина, комбинирана екскурзия португалия с испания, алхамбра, посещение на алхамбра, цяла испания, пътуване с автобус 2018 г., саламанка, любляна, торино, авиньон, монпелие, каркасон, коста брава, валенсия, бенидорм, аликанте, гранада, кордоба, севиля, лисабон, синтра, кашкайш, ещорил, фатима, саламанка, толедо, мадрид, сарагоса, автобусни екскурзии, екскурзиа до португалия, френска ривиера, арл, лигурска ривиера, генуа, манастирът жеронимос, unesco, музеят на каляските, кулата белем, фадо, площад испания, площад ориенте, катедралата свети исидор, кралският дворец, площад пуерта дел сол, площад майор, ла саграда фамилия, парка гуел, националния дворец, хълма монджуик с “олимпийския пръстен”, улица лас рамблас, готически квартал, площад реал, прованс, madrid 2019, toledo, saragosa, barcelona, sagrada familia, costa brava, valencia, torino, patuvane do madrid, patuvane do toledo, patuvane do portugalia, аламбра, градините на женералифе
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах