Вашата оценка

ТАЙЛАНД и МАЛАЙЗИЯ - от остров Краби до остров Лангкави - една отделна екзотична реалност ! ПОТВЪРДЕНА ГРУПА!!!

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии Тайланд




Ранни записвания: отстъпка от 140 лв. от пакетната цена за записвания до 10.03.2017 г. !


Програма
1 ден София – Доха – Банкок
Излитане в 11.55 ч. от летище София с полет на авиокомпания QATAR AIRWAYS за Доха. Кацане в Доха в 17.30 ч. Излитане в 20.45 ч. за Банкок.
2 ден Банкок
Кацане във Банкок 06.55 ч. Посрещане на летището и настаняване в хотел *по възможност ранно настаняване. Свободно време и първи впечатления от града. Банкок – Тайландската столица често бива описвана като пъстроцветна , екзотична, пренаселена, динамична, величествена…. И всичко казано за този град е вярно. Опитайте от магията на Ориента, потопени в 9-милионния град на красотата, историята, културата, религията и… изненадите. По желание Тай вечеря с традиционни танци. Нощувка.
3 ден Банкок
Закуска. Начало на целодневна туристическа обиколка на Банкок. В града се намират три от най - важните храмове в Тайланд. Първа спирка ще бъде Златният храм, който е известен със статуята на Буда, изработена от злато и тежаща 5.5 т. Обиколката продължава с посещение на китайския квартал и на най – стария храм в Банкок – Ват По. Районът около храма е известен като място, на което може да се насладите на най - добрия тайландски масаж. Тук се намира и училище за традиционна медицина, считано за най - стария университет в Тайланд. Следва посещение на Големия дворец и Храма на Изумрудения Буда, където може да се види статуя на Буда, изваяна от монолитен смарагдов блок. Обяд в местен ресторант. Следобед разходка с лодка по водите на р. Чао Прая и посещение на храма Ват Арун, известен със своята 75 - метрова пагода. Връщане в хотела.
4 ден Банкок – Ао Нанг (Краби)
Закуска. Трансфер и полет до летище Ао Нанг в провинция Краби. Кацане, трансфер и настаняване в хотел. Следобед, свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка. Провинция Краби е една от най – красивите и популярни области в Тайланд. Пленяващи бели плажове, нежно сини заливи и живописни острови и пъстри коралови рифове правят района един от най – посещаваните в страната. Жителите на областта умело развиват нейния потенциал и предлагат редица атрактивни мероприятия за посетителите. Част от тях ще може да изживеете и вие!
5 ден Краби – обзорен тур до 4-те острова (Пилешки остров, Ко Пода, Ко Тап и Ко Мор) или екскурзия до островния архипелаг Ко Ланта
Закуска. Свободно време за плаж или по желание и срещу допълнително заплащане комбинирана екскурзия с други туристи – „Тур до четирите острова“. Неповторим шанс да се докоснете до едни от най – красивите острови в областта. Традиционна лодка отвежда групата до т.нар. Пилешки остров, известен с това наименование заради скала, която се издига над острова и наподобява главата на птица. Островът грабва посетителите с тюркоазените си води, които са идеално място за гмуркане, което е и предвидено в програмата за деня. Продължава се към остров Ко Пода, където вкусен традиционен обяд очаква групата, а за отдих в следобедните часове е предвиден един от белопясъчните плажове на острова. Следваща спирка са островите Ко Тап и Ко Мор. Макар и по- малки по размери, двата острова с нищо не отстъпват на по- големите си събратя и са незабравим декор за снимките на посетителите. При отлив се появява пясъчна коса, която свързва Ко Тап с Пилешкия остров, оставяйки впечатлението, че морето е разделено на две. След един незабравим ден връщане в хотела. Този ден предлагаме на вашия избор и срещу допълнително заплащане комбинирана екскурзия с други туристи с включен обяд до острови Ко Рок – част от архипелага Ко Ланта и национален парк Хат Ман Син /включена входна такса/. Трансфер от хотела в 08.00 ч. до пристанището и отплаване към остров Ко Рок Нок, пристигане и възможност за шнорхелно гмуркане сред тюркоазените води. Следва посещение на национален парк Хат Ман Син за обяд на плажа на шведска маса. Свободно време за плуване, шнорхелинг, плаж и опознаване на острова. Отплаване към последната точка за шнорхелно гмуркане, която се намира между островите Ко Рок Нок и Ко Рок Най. В 15.00 ч. отпътуване обратно към пристанището. Трансфер до хотела. Вечеря. Нощувка.
6 ден Краби – остров Пи Пи
Закуска. Свободно време или по желание и срещу допълнително заплащане комбинирана екскурзия с други туристи до остров Пи Пи с моторна лодка и включен обяд. Предвижда се посещение на някой от най - красивите и известни плажове в района, сред които е и плажът прочул се като декор на едноименния филм с Леонардо Дикаприо. Не по- малко впечатляваща е комбинацията от бял пясък и тюркоазено сини води на Бамбуковия остров. След няколко спирки за снимки, лодката ще спре на единственото населено място в в архипелага Пи Пи Дон, където групата ще се наслади на обяд на шведска маса на единствения необитаем остров. Следва време за релакс и гмуркане в кристалните води на острова. За тези, които не желаят да останат на плажа, се предлага посещение на Национален морски парк срещу допълнително заплащане от 12 USD – заплаща се на място. Връщане до Краби с моторна лодка и трансфер до хотела. Вечеря в местен ресторант. Нощувка.
7 ден Краби – Куала Лумпур
Закуска. Трансфер до летището и полет за Куала Лумпур. Трансфер и настаняване в хотел. Нощувка. Куала Лумпур - столицата на Малайзия е един от най – модерните градове в Азия. Град на светлини, небостъргачи, модерни бутици, място където представители на различни култури и етноси живеят заедно, придавайки му неповторима пъстрота и атмосфера.
8 ден Куала Лумпур
Закуска. Начало на обиколка, която ще отведе групата до мястото, на което е поставено началото на града, при сливането на реките Кланг и Гомбаг. Обиколката предвижда посещение на великолепния Дворец и Националния монумент, посветен на загиналите малайци в боевете срещу Япония по време на Втората световна война. Турът продължава с Езерните градини, Масджид Негара - главната джамия на града, централната гара Датаран Мардека (Площада на независимостта) и живописния китайски квартал. Обяд в местен ресторант. Обиколката завършва с изкачване на един от символите на града - Кулите Петронас, където ще има и свободно време за пазар. Връщане в хотела. Нощувка.
9 ден Куала Лумпур – остров Лангкави
Закуска. Трансфер до летището. Полет за остров Лангкави с продължителност 1 час. Кацане, трансфер и настаняване в хотел. Свободно време за плаж. Вечеря в местен ресторант. Нощувка. Остров Лангкави е част от едноименен архипелаг, състоящ се от 104 острова. Той е един от най – красивите малайзийски острови, а неговата история е изпълнена с легенди и древни предания. Островът на орлите, така се превежда името, е райско кътче потънало в зеленина и обградено от топлите води на Андаманско море. Непокътната природа и мекият климат, правят Лангкави идеално място за отдих и почивкa.
10 ден остров Лангкави
Закуска. Свободно време за плаж, почивка и допълнителни екскурзии. Вечеря в местен ресторант. Нощувка.
11 ден остров Лангкави
Закуска. Свободно време за плаж, почивка и допълнителни екскурзии. Вечеря в местен ресторант. Нощувка.
12 ден остров Лангкави
Закуска. Свободно време за плаж, почивка и допълнителни екскурзии. Вечеря в местен ресторант. Нощувка.
13 ден остров Лангкави - Доха
Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела в 12.00 ч. /можете да оставите куфарите си в багажното отделение на хотела/. Следобеден трансфер до летището. Полет за Куала Лумпур в 20.45 ч. Кацане в 21.45 ч. Излитане за Доха в 02.05 ч.
14 ден Доха – София
Кацане в Доха в 04.45 ч. Полет за София в 16.05 ч. Кацане в 20.25 ч.



Цената включва:
  • самолетен билет на QATAR AIRWAYS за международен полет София – Доха – Банкок и Куала Лумпур - Доха – София, летищни такси за международни и вътрешни полети /220 EUR към 10.01.2017 г./, самолетен билет с летищни такси Банкок – Ао Нанг, самолетен билет с летищни такси за полет Ао Нанг - Куала Лумпур, самолетен билет с летищни такси Куала Лумпур – Лангкави – Куала Лумпур, 11 нощувки със закуски в хотели 4****, от които 2 – в Банкок, 3 – на Краби, 2 - в Куала Лумпур, 4 – на остров Лангкави, 2 обяда и 7 вечери в местни ресторанти, транспорт с луксозен климатизиран бус/автобус, всички трансфери посочени в програмата, туристическа програма: обиколка на Банкок с разходка с лодка по водите на р. Чао Прая, обиколка на Куала Лумпур с изкачване на кулите Петронас, местни екскурзоводи, водач – преводач на бълг. език по време на цялото пътуване.
  • Забележка: Пакетната цена е калкулирана при курс 1 USD = 1.86 лв. При увеличение на валутния курс, пакетната цена ще бъде преизчислена.
Други:
Доплащане за: медицинска застраховка с покритие 25 000 EUR на ЗД „Евроинс“ – 30 лв., над 65 г. – 45 лв., над 70 г. – 60 лв.
Допълнителни мероприятия: /заявяват се предварително и се заплащат с основния пакет/: Банкок: Тай вечеря с традиционни танци – 58 USD при мин. 7 тур., Краби: обзорен тур до 4-те острова (Пилешки остров, Ко Пода, Ко Тап и Ко Мор) – 43 USD (комбинирана екскурзия с други туристи), разходка с моторна лодка до остров Пи Пи – 62 USD (комбинирана екскурзия с други туристи), екскурзия до острови Ко Рок – част от архипелага Ко Ланта и национален парк Хат Ман Син (комбинирана екскурзия с други туристи) – 80 USD, о-в Лангкави: Познавателен тур на острова – 35 USD, Сафари в мангровите гори – 45 USD, Разглеждане на няколко острова в архипелага – 49 USD, Eкскурзия до Морски парк Палау Паяр – 49 USD, Яхтен круиз сред островите на архипелага – 79 USD, екскурзия Небесният мост и ферма за крокодили – 65 USD /допълнителните екскурзии по време на престоя в Лангкави се провеждат при мин. 4 туристи в смесени групи на английски език. При записани 10 туристи, групата се придружава от водача на групата/.
Примерни хотели, ползвани по тази програма: – The Berkeley Pratunam Bangkok 4* премиер стаи (северна кула) (http://berkeleypratunam.com/) или подобен в Банкок, Beyong Resort Krabi 4* вила с изглед градина (http://www.katagroup.com/beyond-krabi/home/) или подобен на Краби, хотел The ParkRoyal Hotel Kuala Lumpur делукс стаи 4* (www.parkroyalhotels.com/en/hotels-resorts/malaysia/kuala-lumpur.html) или подобен в Куала Лумпур, Berjaya Langkawi Beach Resort (Rainforest Chalet) 4* (www.berjayahotel.com/langkawi) или подобен на о-в Лангкави.
Документи, необходими за виза за Тайланд: за издаването на туристическа входна виза за Тайланд: такса - 30 EUR. Необходими документи: задграничен паспорт с 6-месечна валидност към крайната дата на пътуване, попълнен формуляр на Консулски отдел на Тайланд, 1 актуална снимка. Няма санитарни и медицински изисквания /не се налага ваксинация за посещаваните по маршрута страни.
Мин. брой туристи за осъществяване на екскурзията: 15 туристи
Срок за уведомление при недостигнат мин. брой: 20 дни преди началната дата.
Начин на плащане: депозит – 1-ва вноска 1000 лв при записване, 2-ра вноска – 1000 лв.- до 60 дни преди датата, доплащане – до 30 дни преди отпътуване.
Застраховка „Отмяна на пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.


Оферта № Е10879


Може да разгледате и други предложения за Тайланд
ВИЕТНАМ - КАМБОДЖА - ТАЙЛАНД Съкровищата на Индокитай
ВИЕТНАМ - КАМБОДЖА - ТАЙЛАНД Съкровищата на Индокитай
Маршрут: София – Истанбул - Хо Ши Мин/Сайгон – Ку Ши – Меконг – Май То – Да Нанг – Хой Ан – Ба-На – Златният мост - Хюе – Ханой – Халонг – Ханой - Сим Рип – Анкор – Банкок – Истанбул - София
Дати:
Вид транспорт: Самолетни Самолетни
Цена от 6590.00 лв.
ТАЙЛАНД - Банкок, Аютая и Краби - една 
отделна екзотична реалност - включени всички екскурзии и 
посещения
ТАЙЛАНД - Банкок, Аютая и Краби - една отделна екзотична реалност - включени всички екскурзии и посещения
Маршрут: София – Истанбул – Банкок – Плаващия пазар Дамноен Садуак - Железопътния пазар Маеклонг - Аютая - Краби – Пилешки остров – остров Ко Пода – остров Ко Тап – залива Райли - Банкок - Истанбул – София
Дати:
Вид транспорт: Самолетни Самолетни
Цена от 4425.00 лв.

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах