Вашата оценка

КУБА – Любов завинаги!

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии Куба




НОВА ДАТА И ПО-НИСКА ЦЕНА : 4217 лв.   3885 лв.

 Ранни записвания: отстъпка от 120 лв. от пакетната цена за записвания до 10.03.2016г 

КОМБИНИРАНА ОБИКОЛНА ПРОГРАМА С

МИНИ ПОЧИВКА НА ВАРАДЕРО

 КРАЙНА ЦЕНА НА ТУРИСТ С ВКЛЮЧЕНИ ЛЕТИЩНИ ТАКСИ!



Програма
1 ден София – Париж - Хавана
Излитане в 07.10 ч. от летище София с полет на авиокомпания AIR FRANCE за Париж. Кацане в 09.20 ч. Излитане в 14.05 ч. за Хавана. Кацане на летище Хосе Марти в 18.25 ч. Трансфер и настаняване в хотел. Коктейл за „добре дошли”. Нощувка.
2 ден Хавана
Закуска. Начало на целодневна туристическа обиколка на Хавана, включваща съвременната част на Хавана – Хаванския Университет, Площадa на Революцията, известната крайбрежна улица Малекон, гробището Христофор Колумб и кварталa Ведадо. Спирка на колониалната част на града, минавайки покрай Ел Капитолио, сградата на Театъра, Прадо авеню, Президентския дворец и Централния парк. Обяд в местен ресторант. Обиколката продължава пеша из историческата и колониална част на града (UNESCO) – Площадa на Катедралата, Площадът Сан Франциско де Асис, великолепния Площад на Оръжията, Дворецът Вилануева, Ел Темплете, Градския музей в Двореца на Капитаните и други интересни обекти. По желание - урок по салса /1 час/, разходка в стара американска кола /1 час/. Връщане в хотела. Нощувка.
3 ден Хавана – Пинар дел Рио - Винялес - Хавана - кабаре Тропикана
Закуска. Целодневна екскурзия до Пинар дел Рио, най - известната западна провинция на Куба, известна с най - качествената тютюнева плантация в света. Посещение на фабрика за производство на цигари и запознаване с работния процес. Продължаване за долината Винялес и спирка на Лос Хасминес за панорамна гледка към уникалния и живописен пейзаж на долината и нейните скални причудливи образувания „Моготес“, естествено изваяни от природата. Следва разходка с традиционна лодка по подводна река в Индианската пещера. Обяд в местен ресторант. Посещение на праисторическите стенописи (пещерни рисунки върху най - древните скали в страната). Връщане в хотела в Хавана. Потопете се вечерта в незабравимата атмосфера на шоу от ритми, цветове и многообразие на най - известното кабаре на Карибите – Тропикана, разположено на открито в една екзотична тропическа градина (срещу допълнително заплащане). След края на спектакъла – трансфер до хотела. Нощувка.
4 ден Хавана – Гуама – Тайно - Сиенфуегос – Тринидад
Закуска. Отпътуване към южната част на острова за Тринидад. Първа спирка по пътя в Гуама за посещение на ферма за крокодили и следваща в селището Тайно. Пристигане в град Сиенфуегос - „Перлата на юга”, разположен в красив залив, пазен от крепостта Хагуа. Туристическа програма, включваща посещение на парка Хосе Марти, главния площад със сгради - шедьоври от XIX и XX в., театъра Томас Тери, Двореца на Долината, построен между 1912 и 1917 г. Обяд в местен ресторант. Продължаване за Тринидад. Настаняване в хотел. Коктейл за „добре дошли”. Вечеря. Нощувка.
5 ден Тринидад – Санта Клара – Варадеро (All inclusive)
Закуска. Полудневна обиколка на Тринидад (UNESCO), включваща посещение на Романтичния музей, който представя бита и архитектурата на колониалното минало на Тринидад, намиращ се в прекрасен дворец. След това следва Канчанчара бар – стара сграда с атмосфера от XVIII в., където можете да дегустирате уникален коктейл с ром, приготвен от сока от захарна тръстика. Обяд в местен ресторант. Отпътуване за Санта Клара, прекосявайки историческата Долина (UNESCO) със старите плантации на захарна тръстика. Пристигане в Санта Клара, последното място, където е пребивавал Че Гевара с посещение на Мавзолея и Музея, посветен на неговия изключителен живот. Следва обзорна обиколка, включваща Оръжейния влак, свързан с важни моменти от Кубинската революция. Продължаване за курорта Варадеро, славещ се с фините бели пясъчни брегове и прозрачни води, които го нареждат сред челната тройка на най – романтичните плажове в света. Настаняване в хотел. Изхранване на база All inclusive (всичко включено в цената). Нощувка.
6 ден Варадеро (All inclusive)
Закуска. Свободен ден, в който можете да изживеете съкровените си мечти, отпуснати блажено в хамак с кубинска пура и освежаващ коктейл от екзотични плодове, а вечерта, без колебания, да се отдадете на лудите страсти, които Карибско море разпалва. Изхранване на база All inclusive (всичко включено в цената). Нощувка.
7 ден Варадеро (All inclusive)
Закуска. Свободен ден за плаж и почивка. Изхранване на база All inclusive (всичко включено в цената). Нощувка.
8 ден Варадеро – Хавана – Париж
Закуска. Свободно време до обяд. Трансфер от хотела до летище Хосе Марти в Хавана за обратния полет до Париж в 17.50 ч.
9 ден Париж – София
Кацане в Париж в 08.35 ч. В 10.20 ч. излитане за София. Кацане на аерогара София в 14.05 ч.



Цената включва:
  • самолетен билет София – Париж – Хавана – Париж – София на авиокомпания AIR FRANCE, летищни такси, 7 нощувки със закуска, 4 обяда, 1 вечеря, от които, 3 - в Хавана в хотел Tryp Habana Libre 4**** или подобен, 1 – в Тринидад в хотел Trinidad del Mar 4**** или подобен, 3 – във Варадеро в хотел Melia Las Antillas 4**** или подобен на база All inclusive, коктейл за „добре дошли” в хотела в Хавана и Тринидад, всички трансфери, упоменати в програмата, туристическа програма, екскурзоводско обслужване на английски/испански език с превод на български език, водач – преводач от агенцията.
  • Забележка: В пакетната цена са включени летищни такси на стойност 280 ЕUR. В случай на тяхна промяна при издаването на самолетните билети, разликата ще бъде добавена към доплащането на пакетната цена. Пакетната цена е калкулирана при курс 1 USD = 1.75 лв. При промяна в курса, пакетната цена ще бъде преизчислена.
Цената не включва:
  • входна виза за Куба – официална такса 40 USD при подаване на документите от туристическата агенция, при лично подаване – 15 USD, изходна такса от Куба – 25 USD (заплаща се на летището при излитане от Хавана), бакшиши за местни екскурзоводи и шофьори – 35 EUR, посещение на нощното шоу в кабаре Тропикана – ~115 EUR при мин. 2 тур. (цената включва шоу, ¼ бутилка ром, мини бутилка пенливо вино марка Freixenet, трансфер, изисква се предварителна резервация при сключване на договора за пътуване и плащане с основния пакет), урок по салса /1 час/ - 15 EUR, разходка в стара американска кола /1 час, 4-ма на кола/ - 15 EUR на турист.
Други:
Доплащане за: единична стая – 395 лв;
медицинска застраховка с покритие 25 000 EUR – 18 лв., над 65 г. – 27 лв., над 70 г. – 36 лв.
при недостигнат мин.брой от 15 туристи и при записани не по – малко от 12 тур. – 90 EUR.
Мин. бр. туристи за осъщ. на екскурзията: 15 туристи
Срок за уведомление при нед. мин. бр. туристи: 10 дни преди началната дата.
Необходими документи: задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към крайната дата на пътуване; няма санитарни и медицински изисквания за пътуване до Куба. За издаването на кубинска туристическа виза е необходимо да се представят валиден задграничен паспорт с 6-месечна валидност към крайната дата на пътуване.
Начин на плащане: депозит – 50 % от пакетната цена, доплащане – до 30 дни преди отпътуване.
Застраховка „Отмяна на пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.


Оферта № Е10679



„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах